fredag den 11. september 2015

Rønnebær kiks



Rønnebær kiks



Du skal bruge: 

  • 2 dl rønnebær
  • 225 g grahamsmel 
  • 125 g hvedemel
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk sukker
  • 1 dl fløde


Sådan gør du:


  • Bland mel og sukker i en skål
  • Hak rønnebærrene fin og hæld dem i skålen
  • smelt smørret og bland det i sammen med fløden
  • Ælt det hele sammen til en fast dej
  • Rul dejen meget tynd med en kagerulle
  • Stik runde kiks med et glas - eller skær firkantede kiks med en kniv
  • Bag rønnebær kiksene i ca 10 minutter ved 225 grader til de er lysebrune og sprøde.

(Rønnebær kiksene kan også laves over bål på en rist, vendes efter behov) 











 Opskriften er fundet på:  www.skoven-i-skolen.dk/content/rønnebær-kiks  



Ingen kommentarer:

Send en kommentar